Köszöntjük Úrhida honlapján !


A tartalomhoz

Információk

KITÜNTETETTEK - Akikre büszkék vagyunk!

"Úrhida Község Díszpolgára Cím"

2009.

Pereczes László, Úrhida Kossuth utca 13 szám alatti lakos, a rendszerváltást követő önálló közigazgatás kialakítása kapcsán végzett tevékenységéért, 16 éven áttartó polgármesteri tisztsége alatt a közösség érdekében végzett kiemelkedő munkájáért, a település anyagi és szellemi értékeinek gyarapításáért, illetve a település rangjának, hírnevének növelése érdekében kifejtett jelentős tevékenységének elismeréseként.

"Úrhida Község Kitüntető Aranygyűrűje Cím"

2008.

Kósa Jánosnak, Úrhida, Petőfi utca 109. szám alatti lakos kiemelkedő, közösség érdekében végzett munkájának, és jelentős anyagi támogatásának elismeréseként.

2009.

Polyák István, Úrhida Szegfű utca 11 szám alatti lakos, a kultúra, a hagyományőrzés és a közösségek érdekében végzett kiemelkedő, példamutató munkájának elismeréseként.

2011.

Borsó Pál, Szabadbattyán, Kölcsey utca 22. szám alatti lakosnak a település anyagi és szellemi értékeinek gyarapításáért, illetve a település rangjának, hírnevének növelése érdekében kifejtett jelentős tevékenységéért.

"Úrhida Községért Kitüntető Cím"

2006.

Polyák István Úrhida, Szegfű utca 11 szám alatti lakos, a kultúra, a hagyományőrzés és a közösségek érdekében végzett kiemelkedő munkájának elismeréseként.

Harsádi Zoltán Úrhida, Kossuth u. 25 szám alatti lakos, a kultúra, a hagyományőrzés és a közösségek érdekében végzett kiemelkedő munkájának elismeréseként.

posztumusz
Illiás Istvánné Úrhida, Kossuth u. 123 szám alatti lakos, a kultúra, a hagyományőrzés és a közösségek érdekében végzett kiemelkedő munkájának elismeréseként.

Úrhidai Nyugdíjas Klub, Úrhida, Kossuth u. 66 szám alatt bejegyzett szervezet, a kultúra, a hagyományőrzés és a közösségek érdekében végzett kiemelkedő munkájuk elismeréseként.

posztumusz
Pallag József Úrhida, Kossuth u. 33 szám alatti lakosoknak, a kultúra, a hagyományőrzés és a közösségek érdekében végzett kiemelkedő munkájának elismeréseként.

2008.

Jánosi Józsefné Úrhida, Kossuth utca 68. szám alatti lakos, a kultúra, a hagyományőrzés és a közösségek érdekében végzett kiemelkedő munkájának elismeréseként.

Liedermajer Heléna a Géza Fejedelem Általános Iskola Igazgatója Székesfehérvár, Havranek utca 16. szám alatti lakos a Géza Fejedelem Általános Iskola tanulóiért és az iskoláért végzett kiemelkedő munkájának elismeréseként.

2009.

Úrhidai Barátság Klub, Úrhida Kossuth utca 66 szám alatt bejegyzett társadalmi szervezet, az egyesület 15 éves megalakulása óta a kultúra, a hagyományőrzés és a közösségek érdekében végzett kiemelkedő munkájának elismeréseként.

Kubik Antalné, Kubik Zsoltné, Kubik Zsolt Úrhida, Ady E. utca 5 szám alatti lakosok, a kultúra, a hagyományőrzés és a közösségek érdekében végzett kiemelkedő munkájuk elismeréseként.

2011.

Darázs Józsefné, Úrhida, Kossuth utca 116. szám alatti lakos, a településen végzett hitéleti oktató munkájáért, valamint a karitász tevékenységéért.

Szittya Sárrét Vidéki Lovas Egyesület Úrhida, Táncsics utca 7/b. szám alatt bejegyzett társadalmi szervezet, a kultúra a hagyományőrzés és a közösségek érdekében végzett kiemelkedő munkájukért.

Dabóczy László, Szabadbattyán, Dózsa György utca 20. szám alatti lakos a Szabadbattyáni Általános Művelődési Központ és ezen belül a Géza Fejedelem Általános Iskola tanulóiért az iskoláért, a Napközi Otthonos Óvoda gyermekeiért az óvodáért végzett kiemelkedő munkájáért.

2012.

Fekete József, Úrhida Nefelejcs utca 9. szám alatti lakos,. a közösségek érdekében, a környezetvédelem terén végzett kiemelkedő munkájáért

Fekete Kovács Levente, Romániai Marosludas, Tineretului utca 4. szám alatti lakos számára, Marosludas - Úrhida partnertelepülési kapcsolatok megszervezése és ápolása érdekében végzett kiemelkedő munkájáért

2014.

Dr. Somogyi Lajos, Szabadbattyán, Széchenyi u. 16/A. szám alatti lakos Úrhida községben évtizedek óta végzett lelkiismeretes állatorvosi munkájáért.

Csontos János, Úrhida, Kossuth u. 60. szám alatti lakos Úrhida község közterületeinek fenntartása érdekében végzett kiemelkedő munkájáért.

Horváth József, Úrhida, Kossuth u. 114/A. szám alatti lakos Marosludas - Úrhida partnertelepülési kapcsolatok erősítése, ápolása érdekében végzett kiemelkedő munkájáért,

"Érdemes Porta Cím"

2007.

Rubos László, Úrhida, Kossuth utca 7. számú ház tulajdonosának, mivel az épület és környezete megfelel a cím adományozásáról szóló rendelet feltételeinek, sőt azon túlmenően látható, hogy a tulajdonos igyekezett megőrizni az épület jellegét.

2008.

Burján Istvánné Úrhida, Arany J. utca 95. számú ház tulajdonosának, mivel az épület és környezete megfelel a cím adományozásáról szóló rendelet feltételeinek, sőt azon túlmenően látható, hogy a tulajdonos igyekezett megőrizni az épület jellegét.

Elhart Isvánné, Úrhida, Kossuth utca 47. számú ház tulajdonosának, mivel az épület és környezete megfelel a cím adományozásáról szóló rendelet feltételeinek, sőt azon túlmenően látható, hogy a tulajdonos igyekezett megőrizni az épület jellegét.

2009.

Korbuly Károly Úrhida Kossuth utca 73. számú ház tulajdonosának, mivel az épület és környezete megfelel a cím adományozásáról szóló rendelet feltételeinek, sőt azon túlmenően látható, hogy a tulajdonos igyekezett megőrizni az épület jellegét.

2011.

Király János Úrhida Kossuth utca 57. számú ház tulajdonosának, mivel az épület és környezete megfelel a cím adományozásáról szóló rendelet feltételeinek, sőt azon túlmenően látható, hogy a tulajdonos igyekezett megőrizni az épület jellegét

2012.

Miklós János Kossuth utca 19. számú ház tulajdonosának, mivel az épület és környezete megfelel a cím adományozásáról szóló rendelet feltételeinek, sőt azon túlmenően látható, hogy a tulajdonos igyekezett megőrizni az épület jellegét.

 

Köszöntő | Településünk | Önkormányzatunk | Intézményeink | Civil szervezeteink | Információk | Üzleti apró | Oldaltérkép


Webmaster: Máthé János 2015 | hivatal.urhida@datatrans.hu

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe